top of page

Iedere bevalling is uniek en nooit hetzelfde, of het nu je eerste of je derde kindje betreft! 

Geboortefotografie

Wat ik zelf heb ervaren tijdens de geboortes van onze drie kinderen is dat je bezig bent om je kindje op de wereld te zetten en uiteraard alles om je heen als in een roes voorbij gaat.

Maar met foto's herinner je je ieder kwetsbaar moment. De pijn, frustratie, ontlading, het geluk, en dan het allermooiste, de ontmoeting met je kindje. Daarom vind ik het zo waardevol om juist van deze bijzondere gebeurtenis uit je leven foto's te maken. Mooi foto's die je voor jezelf kan houden of vol trots aan anderen kan laten zien. 

Tijdens de bevalling blijf ik op de achtergrond, waardoor je mijn aanwezigheid niet zal merken. Ik hou bewust afstand maar zie daardoor juist ook de kleine dingen, emoties, details van de ruimte en de mensen om jullie heen. 

Ik heb voor geboortefotografie een workshop gevolgd bij de geboortefotograaf Renate van Lith. 

Wat is fijn om te weten?

Van te voren kom ik altijd bij jou/jullie thuis voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we aan de hand van mijn portfolio jullie wensen, voorkeuren en grenzen. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor vragen. Ik ben immers aanwezig bij een bijzonder, spannend en intiem moment dus het is belangrijk en prettig om elkaar even 'in het echt' te hebben gezien. Pas daarna hoef je te beslissen om met mij als geboortefotograaf bij je/jullie bevalling aanwezig te laten zijn. Ik vind het heel belangrijk dat het gewoon 'goed voelt'. Na het kennismakingsgesprek krijg je de tijd om erover na te denken.

Wanneer je ervoor kiest om met mij als geboortefotograaf door te gaan zal ik vanaf de 38e week tot de geboorte 24 uur per dag 7 dagen per week voor jou/jullie bereikbaar zijn, ook in de nacht. Ik werk met mijn vaste back-up fotograaf Sandra Smienk, dus mocht ik zelf om wat voor reden toch niet bij de bevalling kunnen zijn, dan ben je in ieder geval verzekerd van een vergelijkbare fotograaf bij je/jullie bevalling.

Zodra je echt het gevoel hebt dat de bevalling op gang is gekomen dan neem je ook contact met mij op en ik zal direct naar je/jullie toe komen. Ik ben vervolgens aanwezig vanaf de weeën tot ongeveer twee uur na de bevalling. Ik maak dan ook foto's van de eerste voeding, de onderzoekjes van de baby want dit zijn bijzondere momenten die je nooit meer wilt vergeten!

Een bevalling is een super speciaal moment voor jou/jullie als aanstaande ouder(s) en daar ben ik me heel erg van bewust. Ik blijf op de achtergrond en je/jullie zullen mijn aanwezigheid niet merken. Ik pas me aan aan de situatie en fotografeer het gehele proces van een afstand, want het is jullie persoonlijke verhaal. 

Lijkt het je leuk om bevallingsverhalen te lezen klik dan door.

Mijn pakketen

Basis Pakket
€750,-

Gratis kennismakingsgesprek

Standby 24/7

Back-up fotograaf

Jullie geboorte verhaal vanaf 4 cm ontsluiting tot de eerste momenten samen.

 

Tot ongeveer 2 uur na de geboorte. 

 

Een ruime selectie zorgvuldig nabewerkte foto's verstuurd via wetransfer.

 

Een waardevol fotoalbum 15/15cm

 

Excl. parkeerkosten en km vergoeding  na 15km

vanaf 1601(daarna €0,35 per km)

Exclusief: Reiskosten vanaf 20km 30 ct/km en evt parkeerkosten.

Luxe Pakket
€1050,-

Gratis kennismakingsgesprek

Standby 24/7

Back-up fotograaf

 

Jullie geboorte verhaal vanaf 4 cm ontsluiting tot de eerste momenten samen. 

Tot ongeveer 2 uur na de geboorte. 

 

Een ruime selectie zorgvuldig nabewerkte foto's op een luxe usb-stick.

 

Een waardevol fotoalbum 20/20 cm

 

Een korte film met foto's en video's.

 

 

Excl. parkeerkosten en km vergoeding

na 15km

vanaf 1601 (daarna €0,35km)

Exclusief: Reiskosten vanaf 20km 30 ct/km en evt parkeerkosten.

Ik ben werkzaam voor geboortefotografie NH.

West Friesland Hoorn Purmerend Zaandam Beverwijk Alkmaar Lelystad Heerenveen Den Helder. Of een uur rijafstand.

Vind je de kosten voor de pakketen te hoog dan zou je ook een portfolio tarief kunnen nemen. Vraag naar de voorwaarden en het gereduceerd tarief.
Ik kom graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan me ook voorstellen dat je nu al vragen hebt, dus blijf er niet mee zitten maar stel ze gerust. Dat kan onder dit berichtje of neem contact met me op via telefoonnummer 06-12960899


Liefs, Machella

bottom of page