top of page

Iedere bevalling is uniek en nooit hetzelfde, of het nu je eerste of je derde kindje betreft! 

Geboortefotografie

Tijdens de bevallingen van onze drie kids kwam het besef dat je zo druk bezig bent met het op de wereld zetten van dat kleintje, en alles eromheen lijkt gewoon aan je voorbij te gaan.

Foto's zijn echt de lifesaver om die kwetsbare momenten opnieuw te beleven. De pijn, frustratie, opluchting, geluk, en natuurlijk het absolute hoogtepunt: de eerste ontmoeting met je baby. Jammer genoeg hadden we destijds geen geboortefotograaf, puur omdat we niet wisten dat dat kon.

Nu ik zelf als fotograaf ook geboortes vastleg, zie ik pas hoe bijzonder en mooi dat is.  Soms denk ja zonde dat ik toen niet wist dat je zo'n intense gebeurtenis van een bevalling kon laten vastleggen. Denk wel eens: "Had ik maar geweten dat je je bevalling kon laten fotograferen." Dat maakt het voor mij nu extra waardevol. En het is ook wel chill om te weten dat je partner of begeleider niet ook nog eens als fotograaf hoeft te spelen, want die taak neem ik wel op me.

Enkele weken later zult u beschikken over prachtige foto's of een mooi fotoalbum dat u voor persoonlijk genot kunt bewaren, of met trots aan anderen kunt tonen. Dit is beslist mogelijk. Ik hecht er belang aan dat de foto's op een respectvolle wijze worden vastgelegd.

Tijdens de bevalling blijf ik op de achtergrond, waardoor je mijn aanwezigheid nauwelijks zult merken. Ik hou bewust afstand maar zie daardoor juist ook de kleine dingen, emoties, details van de ruimte en de mensen om jullie heen. 

Speciaal voor geboortefotografie heb ik een workshop gevolgd.  

Wat is fijn om te weten?

Voordat het grote moment daar is, kom ik altijd even bij jullie thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek gaan we lekker door mijn portfolio en kletsen we over jullie wensen, voorkeuren, en no-go zones. En uiteraard is er genoeg ruimte voor vragen. Want hey, ik sta straks wel bij een mega bijzonder, spannend, en intiem moment. Dus is het wel zo fijn om elkaar van tevoren even in het echt te zien, toch? En daarna beslis je pas of je wilt dat ik als geboortefotograaf jullie bevalling meemaak. Het is belangrijk dat het gewoon goed voelt. Na ons gesprek nemen jullie rustig de tijd om erover na te denken. No pressure! 📸✨

Indien u besluit mij als geboortefotograaf in te schakelen, sta ik vanaf de 38e week tot aan de geboorte 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking, inclusief nachtelijke uren.

Zodra je het gevoel hebt dat de bevalling is begonnen, neemt er iemand  contact met mij op, waarna ik onmiddellijk naar jullie locatie zal komen. Mijn aanwezigheid strekt zich uit vanaf het begin van de weeën tot ongeveer twee uur na de bevalling. Tijdens deze periode leg ik niet alleen de bevalling vast, maar ook de bijzondere momenten voordat je kleintje er is en zoals de eerste voeding en de onderzoekjes van de baby. Deze kostbare herinneringen wilt je wellicht koesteren en daarom neem ik graag de verantwoordelijkheid om ze voor je vast te leggen.

Dus twijfel zeker niet en vraag een kennismakingsgesprek aan.

Lijkt het je leuk om bevallingsverhalen te lezen klik dan door.

Mijn pakketen

Basis Pakket
€750,-

Gratis kennismakingsgesprek

Standby 24/7

Jullie geboorte verhaal vanaf 4 cm ontsluiting tot de eerste momenten samen.

 

Tot ongeveer 2 uur na de geboorte. 

 

Een ruime selectie zorgvuldig nabewerkte foto's verstuurd via wetransfer.

 

Een waardevol fotoalbum 15/15cm

 

Excl. parkeerkosten en km vergoeding  na 15km

vanaf 1601(daarna €0,35 per km)

Exclusief: Reiskosten vanaf 20km 30 ct/km en evt parkeerkosten.

Luxe Pakket
€1050,-

Gratis kennismakingsgesprek

Standby 24/7

 

Jullie geboorte verhaal vanaf 4 cm ontsluiting tot de eerste momenten samen. 

Tot ongeveer 2 uur na de geboorte. 

 

Een ruime selectie zorgvuldig nabewerkte foto's op een luxe usb-stick.

 

Een waardevol fotoalbum 20/20 cm

 

Een korte film met foto's en video's.

 

 

Excl. parkeerkosten en km vergoeding

na 15km

vanaf 1601 (daarna €0,35km)

Exclusief: Reiskosten vanaf 20km 30 ct/km en evt parkeerkosten.

Vind je de kosten voor de pakketen te hoog dan zou je ook een portfolio tarief kunnen nemen. Vraag naar de voorwaarden en het gereduceerd tarief.
Ik kom graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan me ook voorstellen dat je nu al vragen hebt, dus blijf er niet mee zitten maar stel ze gerust. Dat kan onder dit berichtje of neem contact met me op via telefoonnummer 06-12960899


Liefs, Machella

Ik ben werkzaam voor geboortefotografie NH.

West Friesland Hoorn Purmerend Zaandam Beverwijk Alkmaar Lelystad Heerenveen Den Helder. Of een uur rijafstand.

bottom of page