top of page


Hoera, er is een klein wondertje op komst of is gearriveerd, jullie grootste trots!

Wil jij ook zo graag je pasgeboren kleintje laten fotograferen en ook het liefst mooie foto's samen? Weet jij niet wie je moet vragen?
Wil jij een rustige en geduldig persoon die jullie op je gemak stelt tijdens het fotograferen? Wellicht ben ik dan de perfecte fotograaf voor jou.

In deze prille tijd van jullie pasgeboren baby verandert alles razendsnel. Het plannen van deze shoot kan dus al vrij snel.
Wil je graag foto's als ze als ze zo klein zijn dan kan dat al in bv de kraamtijd.  De eerste weken slaapt je newborn nog veel.
Een aantal weken wachten kan natuurlijk ook. 

-Ik stuur je vooraf informatie en handige tips voor de shoot. Ik hoor graag wat je/jullie wensen zijn en ook ik heb veel ideeën die ik met jullie deel. Ik heb zelf ook leuke props en kleertjes die we kunnen gebruiken voor de kleine. En het fijne is dat dit allemaal gewoon bij je thuis kan plaatsvinden maar kan ook evt bij mij thuis.

Verder vind ik het belangrijk om geen strakke tijdsdruk te hanteren. Het moet juist allemaal fijn en ontspannen aanvoelen, en daar doe ik mijn uiterste best voor. Ik stem me goed af op het ritme van jou en je kleintje.

Na de shoot bewerk ik de digitale foto's professioneel, en binnen een week plaats ik ze in een online privégalerij waar je je keuze kunt maken. Zodra je je keuze hebt gemaakt, stuur ik ze in de hoogste resolutie naar je op via Wetransfer.

Ben je net zo enthousiast als ik? Laat het me weten! Aarzel niet om vragen te stellen; ik sta voor je klaar. 📸👶✨

Mijn pakketen

 Mini

10 digitale foto's. 

Er is keuze om meer foto's bij te bestellen.

150€

 Midi

15 digitale foto's.

Er is keuze om meer foto's bij te bestellen. 

Ook kan je los een album bijbestellen.

199€

Maxi

20 digitale foto's inclusief mooi album 20/20 cm.

Er is keuze om meer foto's bij te bestellen. 

275€

Toevoegen:

* Extra foto's: €5 per stuk

* Harmonica boekje €25 per stuk(ook leuk om kado te geven aan opa/oma)

* Album los bijbestellen vanaf €55

bottom of page