top of page

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Zwanger zijn is werkelijk een wonderbaarlijk avontuur. Het dragen van een kleintje in je buik is zo bijzonder. Ik kan mij als moeder van drie kinderen nog de schopjes levendig herinneren, evenals de verschillende kwaaltjes die niet altijd even leuk waren. Maar hoe dan ook, het blijft een magische en een van de meest bijzondere periodes in mijn leven!  Ik heb foto's laten maken van mijn buik bij onze derde en daar ben ik altijd nog erg blij mee. Vooral ook om te zien hoe 'groot' mijn buik was. :-)

En denk jij er weleens over na om je prachtige zwangere buik te laten fotograferen maar je hebt nog geen stappen genomen om een afspraak te maken met een fotograaf?
Misschien ben ik dan die fotograaf voor jou/jullie. Laat deze speciale tijd vastleggen, want voor je het weet is het voorbij en denk je wellicht 'had ik maar'. Dus...

Zwangerschapsfotografie.

Of je nu kiest voor een prachtige buiten- of binnenlocatie, of gewoon bij je thuis, alles is mogelijk. Vanaf de 30e week is dit de ideale periode voor mooie foto's, wanneer je buik prachtig rond is.

Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we de locatie, outfits en welke jurken je eventueel wilt lenen uit mijn klantengarderobe. Ik stuur je ook informatie en tips over de fotoshoot toe. Tijdens het fotograferen hoef je je geen zorgen te maken, want ik begeleid je/jullie. Zo nu en dan geef ik wat aanwijzingen en zorg ervoor dat je/jullie je op je gemak voelen. Alles gebeurt op een ontspannen manier. 

Na de fotoshoot worden de digitale foto's professioneel bewerkt en binnen een week in een online privégalerij geplaatst, waar je je keuze kunt maken. Zodra je je keuze hebt gemaakt, stuur ik ze in de hoogste resolutie via Wetransfer naar je toe. Verdere mogelijkheden stuur ik persoonlijk naar je toe.


Deze fotoshoot is ook perfect te combineren met een newborn shoot. Je ontvangt dan een korting van €50 op een newborn shoot. 📸✨ 

Mijn pakketen

 Mini

                 Keuze uit 5 digitale foto's.
Mogelijkheid om meer foto's bij te bestellen.
 

  99€

 Midi

Keuze uit 10 digitale foto's.Mogelijkheid om meer foto's bij te bestellen.

Album is los bij te bestellen.

139€

 Maxi

Keuze uit 15 digitale foto's inclusief mooi album van 15/20cm. Mogelijkheid om meer foto's bij te bestellen.

199€

Toevoegen:

* Extra foto's: €5 per stuk

* Harmonica boekje €25 per stuk(ook leuk om kado te geven aan opa/oma)

* Album los bijbestellen vanaf €55

bottom of page